lørdag den 20. september 2014

Det sidste kedelige brød


Da vi forleden fik suppe, havde jeg skåret alt for meget brød.




Brødet lagde jeg i en sprøjtet foliebakke og dryppede hvidløg/sambal oelek- olie over. En god håndfuld hjemmerevet ost fandt også vej... og så er det ellers bare en tur i ovnen. 


Vend rundt i brødet et par gang... og tag det ud af ovnen, når osten er smeltet og brødet har fået en knasende overflade (det skal ikke være gennem-tørt, som med croutoner)

2 kommentarer:

  1. Dejligt at se dine tips til hvad man gør med den sidste rest ost. Jeg er helt enig: Det kan altid bruges til at give smag i de fleste retter.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have!!!

      Jeg ELSKER ost... og kan jeg komme afsted med det, er jeg ikke bange for at smage :-D Nogen er selvfølgelig bedre end andre, men de går nu aldrig til spilde alligevel :-D

      - Pia

      Slet