tirsdag den 2. september 2014
Kan man fryse agurk??
Projekt: "Kan man fryse agurk??" Kom egentlig på banen sidste år, da jeg ikke mere orkede, at sylte til familie og venner... og der stadig var tonsvis på mine planter. (I år har vi helt sløjfet agurk i drivhuset) Som forsøg lagde jeg 4 poser skivede agurker i fryseren... og dem spottede jeg så her forleden.
Uden at lyve... jeg var på nippet til at smide dem ud, fordi de virkede bløde og var helt glas-klare, da jeg tøede dem op, men det skulle komme an på en prøve. Kan man kold-sylte agurker, der har været i fryseren??
For ikke lave endnu mere madspild, hvis det nu ikke virkede, valgte jeg at bruge lagen, der var tilbage i et næsten tomt rødbedeglas... derfor den kinky farve. Nå ja... i det hele taget, undskyld sidste billede, det blev ærligt talt ikke særligt godt :-/
Konklusion: Det kan lade sig gøre, selvfølgelig er agurkerne ikke helt så sprøde, som hvis de havde været friske, men det kan sagtens gå an.
Næste projekt... bliver de bedre varm-syltede??
Etiketter:
Agurk,
Kogevand og lage,
Syltede sager,
Tilbehør
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Jeg har mange gange frosset den færdige agurkesalat ned - altså i lagen - de er fine.
SvarSletElsebeth
Hej Elsebeth
SletDet må jeg prøve :-D
- Pia