fredag den 12. september 2014
Tærte - sådan rydder du op i grønsagerne
Tærte til 3-4 personer:
300g forskellige grønsager efter smag og behag
1 løg grofthakket
2 fed presset hvidløg
1 tsk. fintrevet ingefær
250g stegte bacontern (husk af gemme fedtet). Du kan selvfølgelig også bruge en rest kød eller kylling... eller foretrækker du en vegetar - helt undlade det
50g revet ost (hjemmerevet naturligvis)
1 spsk. olie
4 æg
50g mel
½ tsk. bagepulver
1 tsk. salt
Start med grønsagerne - hæld 1 liter kogende vand over, hvis du vælger grove stykker og lad dem stå, mens du forbereder de andre ting
Steg bacontern næsten sprøde
Pisk æg, mel, hvidløg, ingefær, olie, salt, bagepulver og ost grundigt sammen.
Lad vandet dryppe fra grønsagerne (giv dem evt. et chok med iskoldt vand)
Bland grønsager og bacon grundigt sammen i æggemassen med en spartel
Bages i en 200 grader forvarmet ovn i 25-30 minutter
Vupti... grønsags-tærte.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar