tirsdag den 17. december 2013

Tjek prisen


Jeg er frygtelig glad for paneret flæsk... og min fryser. Og det kan virkelig betale sig, at man kigger sig godt for. Forleden kunne jeg købe 400g svinebryst i skiver for 20,- Billigt? Tja... det syntes jeg så måske ikke lige.

1½ meter længere henne i køledisken, kunne jeg nemlig få 1518g ribbensteg for sølle 45,-



Ud af stegen fik jeg:
1 lille ribbensteg til 2 personer (+ en rest til pålæg)
2 x flæsk til 2 personer
1 lille stykke steg til brunkål... også til 2 personer.

Prisen pr. middag pr. person... sølle 5,50 kr. Selvom flere forretninger kører med "kød til 1 person"... kan det i min verden slet ikke svare sig, specielt ikke... når man falder over et godt knald-tilbud.

Hvad er din mening??

2 kommentarer:

  1. Vi kigger efter kilo-pris og ikke bare efter prisen. Vi har en fin fryser (okay, ALT er en opgradering fra min ungdomshybel, hvor den der lille indbyggede firkant blev DELT af to personer...) så hvorfor ikke spare penge OG sørge for at have masser af mad i fryseren?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kan kun give dig ret... men vigtigt er, at man også husker, at bruge det man har i fryseren. Derfor er jeg rigtig glad for min "fryser-seddel" :-D
      - Pia

      Slet