Mange tror fejlagtigt, at stokken på broccoli, blomkål, spidskål, hvidkål o.s.v. hører til i affaldskakten. Det gør den ikke!!! Der er masser af saft og kraft i sådan en karl... og ikke mindst når det handler om broccoli og blomkål, her er det godt og vel næsten halvdelen af hovederne, vi snakker om.
Stokkene kan selvfølgelig bruges i supper... hvilke grønsager kan ikke det?
Men de kan også rives eller hakkes og bruges i salater.
Specielt broccoli-stokken er utrolig lækker, hvis den skæres fint... men det kan du selv læse alt om her.
Det er nemt at ligge sådanne "rester" i fryseren og så bruge til suppe senere. Det gælder for både stokke, gulerodsender, kvarte løg og hvad ved jeg.
SvarSletTak for din kommentar... du har så fuldstændig ret :-D
Slet- Pia
Fedt tip! Det er godt at vide!
SvarSletKnus http://www.gittemary.com/
Tak for din kommentar... dejligt at vide, du kan bruge tippet :-D
Slet- Pia
Her i huset skærer vi stokken fra broccoli i skiver, og koger sammen med resten af broccolien. Min datter kan faktisk bedst lide stokken.
SvarSlet