lørdag den 14. december 2013

Brug stokken


Mange tror fejlagtigt, at stokken på broccoli, blomkål, spidskål, hvidkål o.s.v. hører til i affaldskakten. Det gør den ikke!!! Der er masser af saft og kraft i sådan en karl... og ikke mindst når det handler om broccoli og blomkål, her er det godt og vel næsten halvdelen af hovederne, vi snakker om.

Stokkene kan selvfølgelig bruges i supper... hvilke grønsager kan ikke det?
Men de kan også rives eller hakkes og bruges i salater.
Specielt broccoli-stokken er utrolig lækker, hvis den skæres fint... men det kan du selv læse alt om her.


Går du med Bruger du stokken? Og til hvad?

5 kommentarer:

  1. Det er nemt at ligge sådanne "rester" i fryseren og så bruge til suppe senere. Det gælder for både stokke, gulerodsender, kvarte løg og hvad ved jeg.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for din kommentar... du har så fuldstændig ret :-D
      - Pia

      Slet
  2. Fedt tip! Det er godt at vide!

    Knus http://www.gittemary.com/

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for din kommentar... dejligt at vide, du kan bruge tippet :-D
      - Pia

      Slet
  3. Her i huset skærer vi stokken fra broccoli i skiver, og koger sammen med resten af broccolien. Min datter kan faktisk bedst lide stokken.

    SvarSlet