Mandag: (På jysk) bolle-suppe
Hjemmelavet selvfølgelig... dog ikke bollerne :-D Der er trods alt grænser for, hvad jeg orker.
Tirsdag: Adobo
En filippinsk ret jeg lærte at lave for mange år tilbage... dog er det desværre alt for sjældent, den kommer på menuen.
Onsdag: Kylling-rulle
... med fransk estragon og bacon.
Torsdag: Kylling pie
Med smør-vendte kartofler.
Fredag: 3 retters på Mad og vin
Faktisk er det sjældent, vi går ud og spiser, men her havde vi en anledning. Du kan læse mere om menuen her... og så ikke et ord om kylling :-D
Lørdag: Den nemme
Gad simpelthen ikke lave mad... hurra for mini forårsrullerne i fryseren og pasta :-D
Søndag: Rugbrøds-madder
... i lange baner"En sjov uge med kylling... som jeg dog aldrig blev helt færdig med. Der er stadig et par eller tre måltider tilbage, inden jeg kan sige: "Så kan der vist ikke koges mere suppe på den "høne" :-D"
Men dem springer du lige over i denne omgang eller hva du ikke fået nok kylle for denne gang :-D
SvarSletMen rigtigt god måde at vise hvor meget EN kylling kan strækkes til
Knus
Hej L
SletJooooo jeg er ved at have fået kylle nok, selvom det har været varieret :-D
Gooooooookk