torsdag den 20. november 2014

Kylling II


Så er vi kommet til lårene... begge over og underlår til 2 personer. Mindre kan det vist ikke svare sig, at varme komfuret op for :-D


Frem fra "gemmeren" hev jeg min gamle fedtede opskrift på Abobo... en filippinsk ret, jeg lærte at lave for rigtig mange år tilbage. Tro mig... den smager langt bedre, end den ser ud.

Til 2 personer:
2 hele kyllinglår
1 spsk. olie
2 fed hakket hvidløg
2 hakkede løg
1½ peberfrugt i tern
1 dl soja
... vand så det knap dækker

Brun lår og hvidløg i glohed olie... og tag dem op
Svits grønsagerne godt, læg lårene i gryden igen... og tilsæt soja
Hæld vand ved... og lad retten simre under låg i 1-1½ time
Herefter skrues der op for varmen, så vandet fordamper... og den væde der er tilbage, er blevet tyk, den skal bruges som "sovs"
Smag til med salt og peber... hvis det er nødvendigt
Retten skal selvfølgelig serveres med jasmin-ris :-D

Næste gang står et kyllingbryst på menuen :-D

Du kan iøvrigt følge slagets gang under etiketten Kylling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar