mandag den 6. oktober 2014

Menuen i uge 40 - 2014

Mandag: Paneret kalvekotelet
Vi er så utrolig dårlige til at lave kalvekoteletter... men en panering kan gøre selv den sejeste skosål mere medgørelig, og nu er der heldigvis ikke flere tilbage af dem i fryseren :-D Serveret med lidt grønsags-smårester og et lækkert grønsags-tårn.

Tirsdag: Grønsags-slugeren
Wraps!! Nemt og billigt... og du kan putte hvad somhelst i. Teknikken er at få rullet det store bjerg af indhold godt sammen, uden wrapsen sprækker. Tro mig... jeg har øvet mig længe :-D

Onsdag: Gok-dyr
Serveret med ovn-kartofler og sæsonens absolut bedste prinsessesalat... en skøn salat der kan omvende selv den største hvidkåls-hader :-D

Torsdag: Byens bedste pizza
Den er naturligvis hjemmelavet :-D Bunden købt som dato-vare, små bøtter fra fryseren med forskelligt kødfyld. Småting fra grønsagsafdelingen, kogt kartoffel og rundhåndet toppet med masser af hjemmerevet ost.

Fredag's menu i kolonihaven:
Grillede pølser med flütes... toppet med tomater og rigeligt ost.

Lørdag: Svinekoteletter
Serveret med fyldte champignon, bagte rødbeder og flütes som fredag.

Søndag: Paneret svinekotelet
Med prinsessesalat... efter at have trukket et nogen dage, er den bare endnu mere lækker. Kogte kartofler... og næsten som vanlig, sovsen drømmer vi os til, eller tager en kold klat smør.

"En uge med "lette" løsninger uden de store armsving i køkkenet. En uge hvor indhugget i mit gigantiske hvidkålhoved er sparsomt... så mon ikke næste uge bliver i kålens-tegn?"Ingen kommentarer:

Send en kommentar