mandag den 13. oktober 2014

Menuen i uge 41 - 2014

Mandag: Karrykål med oksekød
Suveræn simre-mad til kolde dage. Du kan finde opskriften her. Retten kan fryses (uden pasta) så lav en ordentlig baljefuld, hvis du alligevel er gået i gang.

Tirsdag: Reste-mad
1 bøtte blended suppe fra fryseren tilsat champignon, der engang var flotte hvide. Serveret med brødcroutoner.

Onsdag: Saftig torsk
Lavet med meljævningspanering og serveret med lækkert kål-fad. Opskriften på kål-fadet finder du her.

Torsdag: Sprødstegt kylling
En stor bagt kartoffel og resterne fra gårsdagens kål-fad (Smager i øvrigt også forrygende serveret kold)

Fredag: Hjemmelavet toast
Er et hit... når vi er kommet sent hjem, efter jagten på den mest perfekte spisebord. Fundet, købt og installeret :-D

Lørdag: Torske-nuggets 
Serveret med gulerodssalat, de sidste kartofler fra haven og persillesovs

Søndag: Rugbrødder
Ok... bare det ikke sker for tit :-D

"En uge med et godt indhug i de frosne torsk, som skal bruges nu, og kålhovedet er da også blevet mindre. Mon næste uge bliver mere kulinarisk... jeg mener, jeg har jo ferie:-D"

2 kommentarer:

  1. Det er en dejlig ide at du viser hvad I har spist ugens løb - god inspiration :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for din søde kommentar Låvise :-D

      - Pia

      Slet