Mandag: Karrykål med oksekød
Suveræn simre-mad til kolde dage. Du kan finde opskriften her. Retten kan fryses (uden pasta) så lav en ordentlig baljefuld, hvis du alligevel er gået i gang.
Tirsdag: Reste-mad
1 bøtte blended suppe fra fryseren tilsat champignon, der engang var flotte hvide. Serveret med brødcroutoner.
Onsdag: Saftig torsk
Lavet med meljævningspanering og serveret med lækkert kål-fad. Opskriften på kål-fadet finder du her.
Torsdag: Sprødstegt kylling
En stor bagt kartoffel og resterne fra gårsdagens kål-fad (Smager i øvrigt også forrygende serveret kold)
Fredag: Hjemmelavet toast
Er et hit... når vi er kommet sent hjem, efter jagten på den mest perfekte spisebord. Fundet, købt og installeret :-D
Lørdag: Torske-nuggets
Serveret med gulerodssalat, de sidste kartofler fra haven og persillesovs
Søndag: Rugbrødder
Ok... bare det ikke sker for tit :-D"En uge med et godt indhug i de frosne torsk, som skal bruges nu, og kålhovedet er da også blevet mindre. Mon næste uge bliver mere kulinarisk... jeg mener, jeg har jo ferie:-D"
Det er en dejlig ide at du viser hvad I har spist ugens løb - god inspiration :-D
SvarSletTak for din søde kommentar Låvise :-D
Slet- Pia