tirsdag den 14. oktober 2014

Har du også bøvl med at lægge kommentarer??


Hmprfff!!! :-( Kender du mon det?? Du suser rundt på nettet og læser blogs... falder over en, du bare kommentere, så du sætter dig godt tilrette med kaffekoppen inden for rækkevide og en kat der ikke vil slippe dig af syne.

Du skriver stolpe op og ned, tilsætter en omgang humor og tjekker for stavefejl... og ender med at sidde vældig godt tilfreds tilbage med resultatet. Du tager musen og klikker "Send"... og hvad sker der så?? Ikke en hujende fis... aaaarrgghhh (og en helt masse eder) Fåååck hvor har jeg prøve det mange gange her på det sidste.

"Men jeg er en meget tålmodig sjæl"... mumler jeg, mens jeg prøver endnu engang. Denne gang er kommentaren dog beskåret så meget, at der nærmest kun står en enkel sætning... bare lige for at vise, jeg har været forbi. Med rystende hænder klikker jeg send igen... aaaaarrggghhh samme resultat.

På dette tidspunkt... har jeg tastatur-aftryk i panden, af at banke hovedet ned i det adskillige gange... og en hjerneblødning er under opsejling efter et hysterisk anfald. Jeg prøver igen... denne gang med en enkelt smiley... men nu er jeg smart, for jeg kopierer min "fantastiske" kommentar inden jeg sender (med samme resultat som de forgående)... sætter kommentaren ind igen... og pludselig virker det sgu'. :-D

En fandens omvej, men det virker hver gang :-D Har du også haft problemer??2 kommentarer:

 1. Jeg kopierer altid teksten før jeg poster;) Men oplever det mest om siden har været oppe at køre i lang tid, dvs at jeg har set på den samme side i for lang tid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine

   Okay... det havde jeg slet ikke tænkt på, kunne være "problemet"... men det er en god plan at kopierer, det sparer en' for mange ærgrelser :-D

   - Pia

   Slet