tirsdag den 5. maj 2015

Skøn kyllingsalat - med squash og gulerod


Det er yderst sjældent, der står købe-salater på vores frokostbord, men det er ikke ensbetydende med, jeg ikke kan lide dem... dog er de tit sølet ind i dressing/majo. Det bryder jeg mig ærlig talt ikke om, så jeg lave dem hellere selv :-D


Kyllingsalat med squash og gulerod:
En bøtte med kylling-rester
En bøtte bestående af gulerod og squash (var tilovers fra aftenens salat dagen før)
1 del mayonnaise (i dette tilfælde ca. 1 spsk.)
2 dele cremefraiche 18%
1 god dusk frisk klippet purløg
Salt og peber

Det hele røres sammen og smages til. Hold evt. lidt af dressingen tilbage, hvis der skulle være for meget... og brug det på rugbrød med pålæg, hvor du ellers ville bruge mayonnaise.

Server salaten på frisk franskbrød... eller i en nybagt croisant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar