Helt klart... min største "Stop Spild Af Mad" favorit. Den koster ikke mange penge, er nem at lave... desuden er den røget direkte ind som "hitter" hos min bedre halvdel ;-D
Ingredienser:
I fryseren var der 3 kyllingebryster… uden at rødme… rester af tømmermænds mad (læs grillkylling m. fritter)
Der var en halv pose spinat (brugte dog kun halvdelen)
I køleskabet… en slat fløde, soltørrede tomater i olie.
Og det var hvad retten bestod af + selvfølgelig pastaskruer
Kyllingebrysterne skæres i tern og hældes i et ildfast fad.
Ovenpå fordeles optøet spinat… den skal være våd.
Soltørrede tomater skåret i mindre strimler lægges på… brug gerne et par spsk. af olien.
I med en slat fløde… det skal ikke dække. Og krydr med friskkværnet peber, chiliflager og salt.
Fadet sættes i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter.
Så skal der bare koges pasta og serveres.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar