fredag den 11. april 2014

Lækker kyllingret - med rester


Helt klart... min største "Stop Spild Af Mad" favorit. Den koster ikke mange penge, er nem at lave... desuden er den røget direkte ind som "hitter" hos min bedre halvdel ;-D

Ingredienser:
I fryseren var der 3 kyllingebryster… uden at rødme… rester af tømmermænds mad (læs grillkylling m. fritter)
Der var en halv pose spinat (brugte dog kun halvdelen)
I køleskabet… en slat fløde, soltørrede tomater i olie.
Og det var hvad retten bestod af + selvfølgelig pastaskruer

Kyllingebrysterne skæres i tern og hældes i et ildfast fad.
Ovenpå fordeles optøet spinat… den skal være våd.
Soltørrede tomater skåret i mindre strimler lægges på… brug gerne et par spsk. af olien.
I med en slat fløde… det skal ikke dække. Og krydr med friskkværnet peber, chiliflager og salt.
Fadet sættes i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter.
Så skal der bare koges pasta og serveres.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar