onsdag den 16. april 2014

Gratineret pasta


Pasta og kødsovs. Gad vide om ikke det, er en af de retter, mange har på madplanen? Det kunne jeg forestille mig... det er jo en forholdsvis nem, hurtig og billig ret at gå til.

Ofte når vi har fået pasta og kødsovs, har jeg en sjat kødsovs tilbage... og for det meste koger jeg så meget pasta, at der er til to dage... de to ting + skiver af ost = gratineret pasta. En ret der strækker meget længere, forbi man ikke bare ubehersket kan vælte kødsovs op på tallerkenen. Og skulle der alligevel se ud til at være for lidt... tager ingen skade af en god omgang grøn salat.
Pasta og kødsovs vendes sammen i et smurt ildfast fad... og sættes i en 200 grader forvarmet ovn i 30 minutter. Dæk med stanniol, så pastaen ikke bliver brændt.


Dæk retten med skiver af ost - eller hjemmerevet ost. Ja... selvfølgelig kan du også vælge at købe supermarkedernes revet ost uden smag :-D Sæt igen i ovnen til osten er smeltet og retten er gennemvarm.2 kommentarer:

 1. Top god idé at smide hele skiver ost ovenpå :-) det må jeg huske næste gang, for det er da noget lettere end at rive det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla

   Det har du fuldstændig ret i... dovenskaben længe leve :-D Og hvorfor også gøre det mere besværligt end højest nødvendigt :-D

   - Pia

   Slet