lørdag den 9. november 2013

Pizza


Der er vist ikke mange steder, hvor pizza ikke hitter som aftensmad. Hos mig er det ingen undtagelse, men den skal være hjemmelavet, så jeg ved nøjagtigt, hvad der er på. Det er billigere, kvaliteten højere... og desuden er den varmere, end hvis man vælger at hente hos pizza-manden.

Pizza til 3: 
1 pizzabund hjemmelavet eller købt
5-6 spsk. pizzasauce
En rest kødsovs
Rigeligt ost hjemmerevet selvfølgelig
½ pakke cocktailpølser
1 løg
2 små snackpeber
Og selvfølgelig mit hemmelige våben... en slat pesto fortyndet med olie og tilsat presset hvidløg og chili efter smag.

Smør pizzasauce og kødsovs på pizzabunden... dryp med den fortyndede pesto og drys med et let lag ost.
Fordel de øvrige ingredienser... og slut af med mere pesto... og meget mere ost.

Bages i en 220 grader forvarmet ovn i 15 minutter. Sluk ovnen og lad pizzaen stå yderligere 5 minutter med åben låge.

Tips:
Klip pizzaen med en saks... meget nemmere end brug af pizzahjul.
Cocktail blomsterne laves ved at skære et x i enderne... så kommer de helt af sig selv.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar