mandag den 19. januar 2015

Menuen i uge 3 - 2015

Mandag: Stegt rødspættefilet 
Serveret med opbagt persille-sovs lavet af den sidste slat mælk, kogte kartofler og resterne af salat fra søndag... spædet op med mere hjerte-salat og løg.

Tirsdag: Kantine-mad
Skulle igen have aftenvagten... så B fik resterne fra mandag :-D

Onsdag: Karbonader
Serveret med kartofler, smørsovs og en salat bestående af: Hjerte-salat og gulerødder der fik en omgang kunstig åndedræt, løg, rød snack peber, majs og cornichoner. Desuden en god skefuld hjemmelavet Blue Cheese dressing... åh jeg er vild med den dressing i øjeblikket. :-D

Torsdag: Suppe
Endnu en bøtte mindre i fryseren :-D En kedelig karry-suppe... hvad fyld angår, blev tilsat kogte kartofler fra de forgående dage... og snack peber for syns skyld. Som altid... serveret med brødcroutoner af knap så spændende brød.

Fredag: Hakke-dreng
Selvfølgelig med stegte løg, pandesovs og rester af salat fra onsdag... kærligt spædet til med blegselleri og æble + den sidste slat Blue Cheese dressing også fra onsdag.

Lørdag: Kyllingbryst
Serveret med duftende jasmin ris, adobo-sovs fra fryseren, sprød salat og brødcroutoner fra torsdag.

Søndag: Frikadelle-burger
Lavet af udelukkende ting fra fryseren (stort set). Gulerodsboller, smurt med Blue Cheese dressing, fyldt med salat fra lørdag, frikadeller fra fryseren... og ikke mindst en tyk skive ost.

"En hel uge uden spaghetti... jeg kan kun juble :-D Sæsonen er måske ikke ligefrem til salat, med alle de billige rodfrugter man for tiden kan købe, men den har været savnet, så i øjeblikket bliver der kørt store mængde i halsrøret. Selvom "tøm fryseren" er rigtig godt for økonomien, nøj hvor jeg savner at suse rundt med indkøbsvognen og bare fylde i har jeg valgt at skrue en anelse ned for blusset. Det skal trods alt være sjovt at gå i køkkenet, ellers gider jeg ikke"Ingen kommentarer:

Send en kommentar