mandag den 26. januar 2015

Menuen i uge 4 - 2015

Mandag: Kogt hamburgerryg
Med det sidste salat fra lørdag... kogte gulerødder og kartofler.

Tirsdag: Rester fra mandag

Onsdag: Biksemad
Så blev det køleskab tømt :-D Kan man spise sovs fra hakke-dreng til biksemad med hamburgerryg?? Ja, selvfølgelig kan man det - siger B.

Torsdag: Falafler med grønt
En oplevelse jeg godt ville have været foruden. Læs evt. her. Vegetar bliver jeg aldrig.

Fredag: Brændende kærlighed
Sjældent har jeg været så begejstret for pulver-kartoffelmos og kød-rester... men med falafler i baghovedet, skal der ikke ret meget til, at gøre mig glad :-D

Lørdag: Ribbensteg
Med hjemmelavede franske kartofler ... nøj hvor ville en gulerod have pyntet på tallerkenen :-D

Søndag: Ribbensburger
Lavet i boller med speltmel og ymerdrys... (skriiiig skuffen med brød er ved at være tom) og gårsdagens ribbensteg. Dertil hjemmelavede tændstik-fritter... mandolinjernets forunderlige verden har åbnet sig for B. Ha ha ha... :-D

"En uge på godt og ondt... fri mig for det onde (falafler). Jeg er stadig ikke kommet mig over chokket. Men smagsløg er forskellige... B's kammerart spiste de sidste 3 med største fornøjelse... helt uden at vrænge ansigt :-D Og nu lover jeg hermed, at jeg er færdig med at "væve" i dem"




3 kommentarer:

  1. Lækkert ser det meste ud - jeg er ikke så vild med de falafler der :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Tro mig... de ryger på listen sammen med:"Grøn peberfrugt, blodpølse og rå agurk" :-D

      Slet
  2. Aiiiiii jeg er både vild med grøn peberfrugt og rå agurk :-D Blodpølse vil jeg dog ikke røre med en ildtang :-D

    SvarSlet