I weekenden havde jeg hel kylling på menuen... kylling hvor skindet ikke skulle bruges. Så der stod jeg med en "overfrakke" af det pureste guld... hvis altså det er sprødt ;-D Og når man nu selv kan lave flæskesvær, kan man vel også lave sprødt kyllingeskind til toppings. Det skulle ialtfald afprøves.
Lækkert ser det ikke ligefrem ud...
"Overfrakken" klippede jeg i mindre stykker og lagde den på en bageplade med bagepapir... saltede det en anelse. Ovenpå komme endnu et stykke bagepapir og en bageplade. Anordningen røg i en 200 grader varm ovn i 15-20 minutter... tjek om skindet er sprødt.
Utrolig jeg overhovedet nåede at tage billeder af det færdige resultat... for min bedre halvdel var så begejstret, at han kørte dem ind som chips :-D
Dog lykkedes det mig at gemme lidt, som jeg senere brugte som toppings på et stykke franskbrød med hønsesalat.
Er jeg gal... eller genial??
Åh... Det smager bare så godt!!
SvarSletSå du er genial :-)
Kh
Hanne
Hej Hanne
SletTak for din søde kommentar :-D
- Pia
super, det smager bare så godt - har set det i DR - en kok har lavet dem så jeg er også i gang med den slags :-)
SvarSletDet smager nemlig rigtig godt :-D
Slet