søndag den 1. juni 2014

Herre-god morgenmad


Jeg spiser aldrig morgenmad herhjemme i hverdagene, men i weekenden når jeg gør, nægter jeg at spise boller eller havregryn... der skal proteiner på bordet :-D Og skulle man være i besiddelse af en lille snert af tømmermænd, er denne lidt fedtede og salte sag helt perfekt.

Morgenmad til 1 person:

2 skiver bacon (steg nu endeligt lidt mere, så du har til senere på dagen)
1 æg
1 stk. toastbrød

Smid baconskiverne på en tør og kold pande og steg dem ved meget svag varme. Det tager tid, men resultatet er så meget bedre, end hvis du vold-steger baconen.

(Jeg har før fortalt, at jeg gemmer fedtet, men i dette tilfælde, skal det bruges med det samme, du kan sikkert selv vurderer om der skal ekstra på panden, eller om der skal hældes lidt fra.)

Rist toastbrødet ved middelvarme i bacon-fedt... efter du har lavet et hul i midten med en udstikker, et glas eller ligende. Brødet du har stukket ud, skal selvfølgelig også ristes og spises.

Når brødet er ristet pænt gylden og lettere knasende vendes det... og ægget slås ud i midten og spejles. Her er det muligt, der skal bruges en lille smule ekstra fedt i hullet... hvis du har en skod pande, som jeg har :-D

Husk: Smag på sagerne, inden du drysser salt på... bacon-fedtet er jo salt i sig selv.

Hvad er din varme favorit morgenmad??

2 kommentarer:

 1. Mums! Anderledes lækkert og ret nemt at gå til.
  Jeg elsker scramble eggs og pølser - det sker ikke så tit, da det jo ikke er det sundeste, men når det sker, så nydes hver eneste mundfuld. Uhm!

  Go' søndag :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle
   Tak for din kommentar :-D
   "Blink, blink" :-D her på bloggen er det ikke sundhed... men mindre madspild det handler om :-D
   Skulle du ringe en søndag morgen og byde på scramble eggs og tilbehør... ville du ikke høre mig sige "Nej tak" :-D
   Mums... det er også gude-spise.
   - Pia

   Slet