torsdag den 3. marts 2016

Sådan spiste vi i februar - 2016

Jeg har holdt en lille pause med Sådan spiser vi... ikke dermed sagt, at vi ikke har fået noget at spise, for selvfølgelig har vi det, så her kommer lidt menu'-spam, inden jeg holder "store-slette-dag" på computeren... guderne må vide, det nu er tiltrængt :-/

Stegt flæsk med persillesovs

Sprødstegt kylling med bagte grønsager


2 dage med farserede blomkål, men med forskelligt tilbehør. Blandt andet: Bagte blomkål, løg og kartoffelbådeTzatziki og gulerodspuré 

Kotelet med bløde løg og kapers. Serveret med bagte kartofler, gulerødder og syltet snackpeber


2 dage med noget fordækt... kotelet med låg af kartoffelmos og løgsovs. Torsk med låg af kartoffelmos (lavet som koteletten) med lækker kaperssauce


2 dage med suppe... rødbedesuppe og blomkålssuppe... den med stokken du ved

Højrebsbøf med bagte løg og kartofler... frække ærter og majs

Kartoffel-pizza med gedeost

Pasta-ret med røget mørbrad

"Så må det vist være godt med "savl-dryppende" billeder herfra :-D "


5 kommentarer:

  1. Argh nu er jeg jo sulten efter din lækre mad :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have søde Louise :-D

      Slet
  2. Haps...kan jeg komme på ferie ??????

    :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan du tro, du kan :-D Men der er visse betingelser. Dine guldklumper lade du blive hjemme, hvis du da ikke ønsker, Gizmo slagter dem... og DU skal desuden lave noget af dit fantastiske mad hver anden dag :-D

      Slet