søndag den 27. marts 2016

Karryris - med bacon og ost


Efter påskens mange festlige madindslag, var det seriøst dejligt, endelig at at komme hjem til egne kødgryder... og ganske almindelig hverdagsmad. "Ude er godt, hvis venner man har... hjemme dog bedst, hvis konen er rar" - siger B.

Det var nu ikke fordi, køleskabet var fyldt med masser af lækkert påskemad... men med kogte jasmin ris, en rest grov salat, lidt bacon og ost... og masser af karry, så når man ret langt.


Ris og grønsager (du kan selvfølgelig bruge lige dem, du lyster) skal blot blandes med karry og fordeles i et let-smut fad. Ovenpå fordeles den rå bacon og osten... her skal du lige være obs på, at baconen smider fedt, så der skal ikke tilføres olie til risene. Salt skal der heller i... det kommer der nok af, fra både bacon og ost.


En ½ time i ovnen ved 200 grader eller til baconen er stegt let sprød... så er der serveret,


Stegte ris er virkelig en Stop Spild Af Mad ret... der kan "sluge" mange rester. Den behøver jo ikke nødvendigvis laves på min måde. Krydderier er selvfølgelig valgfrit... ligesom grønt og bacon. Har du en rest kylling, gør den også lykke.


2 kommentarer: