Kyllingehjerter i flødesovs med kartoffelmos
Højrebsbøf med sprøde kartofler + salat
De "sørgelige" rester fra en menu med lækker oksefarsbrød
Stegt torskerogn på rugbrød + grønsager
Laksefrikadeller med kogte kartofler og kaperssovs
"Tøm-køleskabet" - pizza
"Halvdelen af marts måned er gået. Den har stået på eksperimenter og gamle trawere i en skøn blanding... og masser af forskellig kål. Du ved godt at en simpel "salat" med spidskål og ærter smager fantastisk, ikk..??"
Mmmmm som altid savler jeg over dine lækre retter :-) Jeg er SÅ vild med de her indlæg, og de inspirerer mig rigtig meget til selv at lave mere varieret mad. Hjertelig tak for det du dejlige kvinde :-)
SvarSletHej søde Louise
SletDet glæder mig at læse, at jeg kan inspirere dig med vores hverdagsmad ;-D
- Pia