Mandag: Rester fra søndag
Tirsdag: Biksemad af rester
Onsdag: Frikadeller
Torsdag: Frikadelle-burger
Torsdag: Frikadelle-burger
Fredag: 3 retters menu
Forret: Rejesalat i croissanter
Hovedret: Kogt hamburgerryg med grønsager og kartofler
Dessert: Marengs med banan-fyld og hakket chokolade
Lørdag: Grill-kylling med fritter
Friture mad for anden gang i år. Lige hvad vi trængte til dagen derpå :-D
"En blandet uge... dog med alt for lidt fisk :-/ og alt for få bøtter fra fryseren. Til Jer der er så heldige at have vinterferie... håber I får en god en af slagsen. Jeg er drøn-misundelig, jeg har nemlig ingen ferie tilgode, så jeg må afsted HELE ugen... piiiiv""
Søndag: Entrecote
Serveret med smør-vendte kartofler i røget paprika og salat"En blandet uge... dog med alt for lidt fisk :-/ og alt for få bøtter fra fryseren. Til Jer der er så heldige at have vinterferie... håber I får en god en af slagsen. Jeg er drøn-misundelig, jeg har nemlig ingen ferie tilgode, så jeg må afsted HELE ugen... piiiiv""
Mums lækker mad igen denne gang - jeg savler som sædvanligt :-)
SvarSletGod arbejdslyst :-)
*Smiler stort* :-D
Slet