mandag den 9. februar 2015

Menuen i uge 6 - 2015

Mandag: Rester fra søndag

Tirsdag: Biksemad af rester

Onsdag: Frikadeller


Torsdag: Frikadelle-burger
I hjemmelave bolle... naturligvis :-D Og den helt rigtige mængde Thousand island dressing.

Fredag: 3 retters menu

Forret: Rejesalat i croissanter
Hovedret: Kogt hamburgerryg med grønsager og kartofler
Dessert: Marengs med banan-fyld og hakket chokolade

Lørdag: Grill-kylling med fritter
Friture mad for anden gang i år. Lige hvad vi trængte til dagen derpå :-D

Søndag: Entrecote
Serveret med smør-vendte kartofler i røget paprika og salat

"En blandet uge... dog med alt for lidt fisk :-/ og alt for få bøtter fra fryseren. Til Jer der er så heldige at have vinterferie... håber I får en god en af slagsen. Jeg er drøn-misundelig, jeg har nemlig ingen ferie tilgode, så jeg må afsted HELE ugen... piiiiv""


2 kommentarer:

  1. Mums lækker mad igen denne gang - jeg savler som sædvanligt :-)

    God arbejdslyst :-)

    SvarSlet