fredag den 18. juli 2014

Rugbrøds-madder med rester


Rester fra aftensmaden er noget nær det bedste pålæg, jeg kan få... og da jeg for et stykke tid siden havde taget for mange torske fileter op af fryseren, besluttede jeg mig for at lave fiskefrikadeller. Det skulle du iøvrigt prøve, det er nemt... og så smager de bare så meget bedre end de købte :-D

En smurt rugbrød (hvis man er til det) med et stort blad fra hjertesalat, en delle i skiver, en stribe remoulade og ikke mindst gavmildt med hjemmedyrket karse... (pssst i min Netto kan de stadig købes :-D ) så er der ikke et øje tørt.


Farsbrød er også et alternativ... det smager forrygende og er desuden nemt at skære i tynde skiver. Pynt evt. af med rester af tilberedte grønsager, som jeg gjorde... eller brug en syltet rødbede :-D

Husk!! At rester fra aftensmaden hurtigt skal køles ned for ikke danne bakterier.

4 kommentarer:

  1. Er også vild med hjemmelavede fiskefrikadeller. Kommer af og til en rød peberfrugt, skåret i tern, i. Det smager ;-)

    Kh
    Hanne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Hanne

      Tak for tippet... det vil jeg huske :-D Rød peber er noget jeg altid har liggende, så hvorfor ikke :-D

      - Pia

      Slet
  2. Elsker osse rugbrødsmadder med rester......Uhhhmmmm

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Låvise

      :-D Ja... det er godt

      - Pia

      Slet