Mandag: Rødspætteruller med appelsinkogte gulerødder efter opskriften på Sæson. "Fisk i en enkel og børnevenlig udgave". Ikke lige min "kop te" :-/
Tirsdag: Pizza med hjemmelavet pizza-sovs, pølse, løg og ost fra lageret
Onsdag: Forårsruller
Torsdag: Kotelet dækket med hakkede kapers og ost. Serveret med glaserede perleløg, kartofler og blomkålssalat
Fredag: Farserede blomkål, gulerodspuré, kartoffelbåde og bagte blomkål
Lørdag: Farserede blomkål fra lørdag, bagte blomkål og løg. Tzatziki og tomat
Søndag: Blomkålssuppe lavet hovedsalig på stokken... med kød/mel-boller
"Skal vi bare lige konstatere, at jeg nu har fået blomkål nok for en periode :-D Ugen sluttede som et fyrværkeri, hvor jeg fik aflivet... jeg ved ikke hvor mange grønsager og rester. Sammenlagt har jeg i weekenden nok tilbragt 6-7 timer i køkkenet. Hm!! Hvad koster det mon, at ansætte en opvasker på timebasis??"
Ingen kommentarer:
Send en kommentar