Jeg gør det altid!! Får lavet alt for meget kartoffelmos, når det står på menuen... men det er der heldigvis råd for :-D Hvad siger du f.eks. til en usynlig kotelet på grønsagsbund, serveret med løgsovs??
Det er så simpelt... og du får samtidig ryddet op i de små rester af grønsager, du har liggende i køleskabet. God Stop Spild Af Mad - stil :-D
Du tager
Ovenpå lægger du en kotelet... du lige har givet grillstriber, de skal ikke gennemsteges
Så dækker du koteletten med kartoffelmos... du kan gøre det i et pænt mønster, men du kan også lade være
En tur i ovnen ved 200 grader i 30 minutter og så er der serveret
Din valgte sovs, har du selvfølgelig lavet, mens fadet er i ovnen :-D
Tips:
Samme fremgangsmåde kan du bruge til kylling og fisk... men med hensyn til fisk, skal den rå i fadet, ellers bliver den kedelig
Mangler du inspiration til rester af kartoffelmos, kan du kigge med her
Og inspiration til koteletter... finder du her
Det ser lækkert ud 😋
SvarSletDet ser lækkert ud 😋
SvarSletØjj Rikke hvor er du sød :-D Tak for din kommentar.
Slet- Pia