torsdag den 19. marts 2015

Tomat-ris... af rester naturligvis


Jeg havde lidt små-slatter stående i køleskabet fra sidste uge... blandt andet et par spsk. pizza-sovs i glas... (havde allerede frosset bøtter ned til 3 x pizza)... hvorfor er det lige, den sovs sælges i så store glas?? Med mindre man skal affodre et helt børnehjem, er det jo kropumuligt at få bugt med, før den grønne dunede plamage viser sig!! Igen... halleluja for fryseren :-D Desuden... tomater og løg fra en tomatsalat, en bøtte frosne ris, blegselleri og rigeligt med hjemmerevet ost.

Fremgangsmåden er igen såre simpel. Ris og blegselleri svitses kort på en pande i smør eller olie. Så tilsættes "tomatsalaten"... som i forvejen er grofthakket og vendes godt rundt. Pizza-sovsen hældes ved... og glasset "skylles" med en slat vand... som selvfølgelig også ryger på panden. Kog retten godt igennem... og server med rigeligt ost på toppen.

Så bliver det vist ikke meget nemmere... eller billigere. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar