Mandag: Blended suppe af grønsags-rester med croissanter
Tirsdag: Medister med overfrakke og stuvet hvidkål med lidt mere spræl
Onsdag: Paneret rødspættefilet
Torsdag: Krydret kålgryde
Fredag: Stor "beskidt" nakkekotelet med masser af tomater
Lørdag: Biksemad
Søndag: Frikadeller med rester af stuvet hvidkål
"Hovsa... så meget kål kom der heller ikke på menuen :-D Jeg har lige "opdaget" hvordan man laver collager... hvad syntes I?? Jeg syntes måske, uge-indlægget er nemmere at overskue... og virker knap så billed-tung"
Mums, endnu engang sidder jeg og savler over din gode mad :-D
SvarSletDine collager er fine, men jeg må indrømme, at jeg synes, din andre ugeindlæg er mere overskuelige :-)
Synes det er SÅ hyggeligt at se hvad i har spist :-D
SvarSletMen enig med Louise at jeg synes bedre om den Gamle måde, den er ikk så forvirrende for min hjerne :-D
Hej I to L'er :-D
SletOk!!! Det ender (nok) med, at jeg bøjer mig i støvet under det STORE pres. Læsernes vilje ske... ha ha.
- Pia
Takker - jeg vil nu altså gerne se et foto af, at du bøjer dig i støvet :-P
Slet