Mandag: Frikadeller og ribbensteg-sovs fra fryseren. Serveret med Prinsessesalat... havde ikke glemt, den er god... bare HVOR GOD :-D
Tirsdag: Tomat-ris serveret med mini-forårsruller og baconsvøbte cocktailpølser... som seriøst ikke var nogen juhu-oplevelse... ha ha ha.
Onsdag: Paneret kulmule med kogte kartofler, løgsovs fra fryseren og rester af prinsessesalat fra mandag
Torsdag: Ovnstegt kyllingoverlår, hasselback kartofler og grov salat i fine tern
Fredag: Karbonader med kartofler, smørsovs og resterne af salat og dressing fra torsdag
Lørdag: Ribben, bådkartofler og coleslaw... nu med masser af fennikel
Søndag: Var vi til fødselsdag... med boller og kage, så vi sprang aftensmaden over, til fordel for hygge-chips og dip, da den lille sult meldte sig
"Hovsa... vi kan da vist godt lide kartofler :-D"
Ingen kommentarer:
Send en kommentar