mandag den 2. februar 2015

Menuen i uge 5 - 2015

Serveret med rester af kartoffelmos og ribbensovs... og en skøn bønnesalat.

Tirsdag: Porretærte
Hold nu op... det er en krig siden, vi fik den sidst, men det er den ikke blevet dårlige af :-D Denne gang stod B for de store armbevægelser... men har du lyst til at se min udgave, som efterhånden er 3 år gammel, så klik her

Onsdag: Rester fra tirsdag

Torsdag: Labskovs
Nem, billig og velduftende simre-ret... ret godt alternativ til den "rigtige" skipperlabsovs :-D

Fredag: Hjemmelavet pizza
Det var efterhånden et par måneder siden, pizza sidst stod på menuen, så det var et glædeligt gensyn :-D

Lørdag: Kyllingbryst
Serveret med agerhøne-sovs fra fryseren... salat og kogte kartofler.

Søndag: StufZ- hakkebøf
Hakkebøf med indbyggede løg :-D Salat fra lørdag... skøn pandesovs og kogte kartofler.

"En uge i kikærternes tegn... kan man vist roligt sige. Kun torsdag havde de ikke sneget sig ind. Og hvorfor nu det?? Efter en tur forbi lægen, gik det op for mig, at jeg faktisk får for lidt fiber... han udstyrrede mig med pulveret HUSK... som jeg virkelig seriøst ikke kan få ned gennem halsrøret. Så en omlægning af kosten og hjælp fra kapsler med HUSK... er en nødvendighed". 

2 kommentarer:

  1. I USA kan jeg ikke undgå, at vi får købepizza i løbet af de tre uger. Det er noget af en fed omgang derovre, så jeg laver gulerodsstænger og barberer bladselleri fri for trævler - de er supergode til pizza. Vi har også altid gulerødder med i bilen på langture - og vand, så kan det ikke gå rent galt! Jeg er mere til grøntsager end til frugt. Det kunne være, I skulle til at spise brune ris, som indeholder fibre og mætter bedre end de hvide.
    Elsebeth

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Elsebeth

      Bladselleri på pizza?? Det skal jeg prøve :-D

      Jeg må tilstå, jeg heller ikke er den gode frugt-spiser... ha ha... det skulle da lige være en god frugtsalat :-D

      Jeg ved jo godt det med risene... og for den sags skyld også pasta, men vi får det heldigvis ikke så tit, og jeg er nu til den hvide slags.

      - Pia

      Slet