lørdag den 30. januar 2016

Ostegratineret pasta med kødsovs


Stop Spild Af Mad på den hurtige, billige og velsmagende måde :-D Oftest når der er en lille slat købsovs tilbage... ender den i fryseren i små bøtter til pizza, men den er bestemt også velegnet til nem aftensmad, hvis du oveni købet også har kogt for meget pasta dagen før. Om du bruger skruer, spaghetti eller en anden form for pasta... er fuldstændig ligegyldig.


Bland kødsovs og pasta godt sammen... tilsæt en anelse fløde, mælk eller vand, hvis retten føles "tør"
Hæld i et smurt ildfast fad
... og dæk med ost. Der er ingen grund til at fare ud og købe revet ost, som nok alligevel ikke har set skyggen af ost, brug din skæreost eller dyk ned i fryseren efter din egen revet ost
Bages i ovnen til osten er smeltet og retten er gennemvarm


Iøvrigt er det den helt rigtige måde at serverer pasta og kødsovs på, hvis du lever med "kødgrise". Her bestemmer DU nemlig mængden af kød :-D


Ingen kommentarer:

Send en kommentar