mandag den 25. januar 2016

Menuen i uge 3 - 2016



Mandag: Skindstegt laks på bund af pasta, fennikel, gulerødder, snackpeber og tomat... vendt nænsomt på en pande med chilisauce og ingefær shot

Tirsdag: En lille bøtte hjerter i flødesovs fra fryseren... tilsat cocktailpølser og serveret med hjemmelavet kartoffelmos for en gang skyld

Onsdag: Kotelet med tomat og ost, serveret med bagte kartoffelskiver, halve løg og agurkesalat

Torsdag: Tøm-køleskabet suppe serveret med tortilla chips

Fredag: Farserede rosenkål af dato-fund. Serveret med bagte grønsager, kartofler og blå-ost dressing/sovs

Lørdag: Sen frokost på Jørgens cafe'

Søndag: Frikadelle burger med coleslaw

"Vi er nu på vej ind i den sidste uge i januar... hold op som tiden flyver... og jeg har fået tømt rigtig godt ud i fryseren. Der ligger stadig lidt kød på øverste hylde, der skal bruges først, samtidig med hylden til "færdigretter" skriger på opfyldning, men det er jo i og for sig et lille luksusproblem. Ønsker alle en lun uge 4 :-D "


2 kommentarer:

  1. Mit mundvand løber :-D Mums hvor ser det lækkert ud :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Glæder mig at læse Louise :-D

      Slet