Mandag: Skindstegt laks på bund af pasta, fennikel, gulerødder, snackpeber og tomat... vendt nænsomt på en pande med chilisauce og ingefær shot
Tirsdag: En lille bøtte hjerter i flødesovs fra fryseren... tilsat cocktailpølser og serveret med hjemmelavet kartoffelmos
Onsdag: Kotelet med tomat og ost, serveret med bagte kartoffelskiver, halve løg og agurkesalat
Torsdag: Tøm-køleskabet suppe serveret med tortilla chips
Fredag: Farserede rosenkål af dato-fund. Serveret med bagte grønsager, kartofler og blå-ost dressing/sovs
Lørdag: Sen frokost på Jørgens cafe'
Søndag: Frikadelle burger med coleslaw
"Vi er nu på vej ind i den sidste uge i januar... hold op som tiden flyver... og jeg har fået tømt rigtig godt ud i fryseren. Der ligger stadig lidt kød på øverste hylde, der skal bruges først, samtidig med hylden til "færdigretter" skriger på opfyldning, men det er jo i og for sig et lille luksusproblem. Ønsker alle en lun uge 4 :-D "
Mit mundvand løber :-D Mums hvor ser det lækkert ud :-)
SvarSletGlæder mig at læse Louise :-D
Slet