mandag den 11. januar 2016

Menuen i uge 1 - 2016

Uge-menuen var lavet og hensigten var at følge den slavisk, men... det blev der hurtigt ændret på, for det virkede ikke for mig, mit køleskab eller fryser :-D Vi fik dog det meste fra planen, i en anden rækkefølge... der var mere hensigtsmæssig.

Mandag: Alt på en bageplade. Kyllinglår, favorit kartofler, bagte løg og tomater. Champignon med gedeost.

Tirsdag: En sjat squash-suppe fra fryseren... spædet til med kartoffelmos og vand. Små tomat brød med ost... af de sidste skiver tørt brød.

Onsdag: Smørmør kotelet med sprødstegte champignon, kogte kartofler og salat

Torsdag: Stegt medister, grønsager, kogte kartofler og pandesovs

Fredag: Årets første pizza

Lørdag: Pulled pork a'la brændende kærlighed med salat og blå-ost dressing

Søndag: Rester... lad os bare sige, det smagte bedre, end det så ud :-D Ha ha... B syntes, det lignede fængsel-mad

"Så blev der ryddet lidt op i fryseren, men der er stadig rigeligt til en uge mere. Madplanen er lagt, så nu kan en ny uge bare komme an :-D"


2 kommentarer:

 1. Det må være det nye år der giver energi til fryse oprydning:) min fryser er også blevet overskuelig efter oprydning og brug af hvad der nu var, men madplan det kan jeg ikke rigtig med nu hvor vi kun er to der skal laves mad til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er også kun 2... men hvis ikke der er en "madplan" eller bare en plan over, hvad der SKAL bruges, går det helt op i hat og briller. Jeg er stor-smilende med en indkøbsvogn og der er ikke grænser for, hvad jeg har af planer, hvilket nemt kunne ende som madspild :-/

   - Pia

   Slet