tirsdag den 6. maj 2014

Radise tzatziki


I øjeblikket får man nærmest kastet radisser i nakken, når man er ude at handle... og hvor er det egentligt sejt, at vi danskere har en grønsag i nationalfarverne :-D


Mange gange kan man få flere bundter til næsten ingen penge... og så laver jeg oftest radise tzatziki, inden radisserne bliver kedelige og bløde.

Radise tzatziki til 3 personer:

1 bundt radiser
½ tsk. salt
2-3 spsk. creme fraiche 18%
1-2 fed pressede hvidløg

Riv radisserne og vend dem med salt... lad trække 15 minutter, inden de smides i en sigte, så overskydende væske kan løbe fra


Der er overraskende meget væske i sådan et bundt (Den har jeg endnu ikke fundet et formål med, så har du et tips, ved du hvor, du kan henvende dig :-D )

Mens radisserne drypper af... du må gerne hjælpe med lidt pres... blandes creme fraiche og hvidløg... og det hele vendes sammen :-D

Super lækkert til retter, hvor du ellers ville servere den "normale" tzatziki.


2 kommentarer:

  1. Yum, det er så godt! Sennep deri vil sikkert være godt.

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anne

      Ja måske :-D Men man skal nok være varsom, for smagen af radisser er jo "spids" i sig selv. Jeg kunne måske forestille mig en anelse sukker... men det må komme an på en prøve.

      - Pia

      Slet