I øjeblikket får man nærmest kastet radisser i nakken, når man er ude at handle... og hvor er det egentligt sejt, at vi danskere har en grønsag i nationalfarverne :-D
Mange gange kan man få flere bundter til næsten ingen penge... og så laver jeg oftest radise tzatziki, inden radisserne bliver kedelige og bløde.
Radise tzatziki til 3 personer:
1 bundt radiser
½ tsk. salt
2-3 spsk. creme fraiche 18%
1-2 fed pressede hvidløg
Riv radisserne og vend dem med salt... lad trække 15 minutter, inden de smides i en sigte, så overskydende væske kan løbe fra
Der er overraskende meget væske i sådan et bundt (Den har jeg endnu ikke fundet et formål med, så har du et tips, ved du hvor, du kan henvende dig :-D )
Mens radisserne drypper af... du må gerne hjælpe med lidt pres... blandes creme fraiche og hvidløg... og det hele vendes sammen :-D
Super lækkert til retter, hvor du ellers ville servere den "normale" tzatziki.
Yum, det er så godt! Sennep deri vil sikkert være godt.
SvarSlet- Anne
Hej Anne
SletJa måske :-D Men man skal nok være varsom, for smagen af radisser er jo "spids" i sig selv. Jeg kunne måske forestille mig en anelse sukker... men det må komme an på en prøve.
- Pia