lørdag den 1. marts 2014

Køb dato-varer


Afsløret... jeg går efter gode priser. Gør du??

Endelig har en del dagligvarebutikker fået øjnene op for, der også er salg i varer, der er på vej til sidste salgsdag. Desværre skal man stadig enten vide, at de har datovarer til salg... eller også skal man kigge sig godt for og pludselig opdager man, kassen med varene der står i et lille ubetydelig hjørne.

Forleden købte jeg en mini roast beef til 27,50,- under prisen... den havde stadig 5 dage at løbe på, så jeg var under ingen omstændigheder betænkelig.


Jeg tilberedte roast beefen samme dag... ellers havde jeg kommet den i fryseren = endnu længere holdbarhed. Resterne bliver spist som pålæg eller i wraps.

Hvad er din mening om datovarer?? Køber du eller giver du den fulde pris for "nyt"??


4 kommentarer:

 1. Herhjemme køber vi også datovarer.
  Fx jeg kan ikke se, hvorfor jeg skulle købe en pakke oksekød til fuld pris og så fryse den ned, når jeg kom hjem, når jeg kunne købe en pakke oksekød, hvor den er sat ned, og så fryse den ned, når jeg kom hjem. For mig er der ikke nogen forskel på de to ting. Hvis jeg alligevel ville fryse det ned, med ideen om det skulle bruges indenfor den nærmeste fremtid, så kan jeg ikke se nogen forskel omkring holdbarheds datoerne(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi

   Tak for din kommentar. Vi to er fuldstændig enige :-D

   - Pia

   Slet
 2. Her køber vi også dato-varer. I en husholdning uden det vilde at gøre med så er det rart at kunne købe billigt kød og pålæg ( og til datterens store glæde har de ofte de små skolemælk nedsat i vores brugs. Normalt vil jeg ikke give 4-5 kr for en kvart liter mælk. Men hvis den står til 2 kr og stadig har et par dage at leve på, så kam jeg godt forkæle hende med den ) jeg spare hvor jeg kan :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette

   Tak for din kommentar :-D

   Dejligt at vide... at der er andre end mig, der forsøger at mindske vores store madspild, ved at købe varer der ellers ville blive smidt ud.

   - Pia

   Slet