tirsdag den 7. januar 2014

Sådan gør du farinen blød igen


Øv... man sidder i et festligt selvskab og drømmer om "cirkel-kaffe". Altså ikke kaffemærket "Cirkel-kaffe"... men den slags med whisky og flødeskum, som får dig til at gå i små cirkler :-D Og så opdager man, at farinen blevet hård som sten, siden man brugte af den sidst. Det er der heldigvis råd for, så du behøver ikke smide den i affaldsskakten.

Smid farinen og en lille kartoffel delt i to i en bøtte, der kan gå i mikroovnen.


Efter 2 x 20 sekunder ved fuld effekt og en omrøring... er farinen så god som ny, når du har fjernet kartoflen. 



2 kommentarer:

  1. God ide, bortset fra vi ikke har en mikroovn. Men en skive rugbrød ned i pakken med farin og så tager det godt nok en dag eller to.......

    Kh
    Hanne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Hanne
      Også en god ide, hvis man har tid til at vente ;-D
      - Pia

      Slet