søndag den 19. april 2015

Skinke med grøn peber - Dagens dato-fund


Dagens fund til en 1/3 af normal prisen var skinke fra "Den grønne slagter". Pålæg kan vi altid bruge... og jeg skal da lige love for, at den skinke er smagfuld. Til orientering... indlægget er ikke sponsoreret.


Hvordan endte den så sine dage? Næsten som altid... i hjemmelavede sandwich. :-D

3 kommentarer:

 1. Her taler min indre himmerlænding: Pia, vel sparede du 1/3 af den normale pris. Men hvor blev besparelsen af, når du lægger TRE store, tykke skiver pålæg på én bolle. Som min søn siger "Det er det gode brød, man skal blive mæt af!" (Det lærte hans mor ham, da han var lille!) De skiver pålæg, der ikke kan holde sig, lægger vi i fryseren.
  For mig findes der to skraldespande - den under køkkenvasken og den under halsen. Den sidste bliver brugt, EFTER man er mæt, så her i huset må man gerne levne.
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej Elsebeth... jeg sparede 2/3 af prisen og mine hjemmebagte boller KRÆVER lidt større mængder pålæg, end meget af det "pap-brød", man kan købe. Jeg føler ikke, at vi her på matriklen, spiser for meget pålæg. Desuden... skiveskåret pålæg i fryseren, har en tildens til at blive "vandet", men det er en helt anden sag.

   - Pia

   Slet
 2. Hos mig findes der også kun hjemmelavede boller. Jens Peter synes nu, at det går fint med at fryse både skinke, røget filet og roastbeef, som han er den eneste, der spiser.
  Elsebeth

  SvarSlet