lørdag den 18. januar 2014

Sådan flår du tomater hurtigt


Mange gange kan man købe billige tomater... 10 stk. for x antal kroner. Det er jo meget godt, hvis man når at få dem spist. Hvis det ikke er tilfældet, skyl dem og smid dem i fryseren til senere brug.

Når du så står og skal bruge flåede tomater til en ret... tager du de tomater op, du skal bruge. Smider dem i en skål med varmt vand... og få sekunder senere kan skindet smuttes af, som man gør med mandler. Vupti... nemt og smertefrit på ingen tid.


Skindet har jeg dog endnu ikke fundet et Stop Spild Af Mad formål med... hvis der overhovedet er nogen?? 

2 kommentarer:

  1. Skinnet kan koges, blendes og så "presses" igennem en si - så har du tomatsovs til feks pizza eller salsa=)

    Ellers er mit bedste "trick" med dem å tørre dem ved lav varme eller i en varmskuff til de er tørre, knuse dem i ønsket konsistens, og bruge det til krydder. Det smager fantastisk på feks æg eller blandet med lidt salt for en dip eller kold sovs :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Trine

      Tak for dit "trick"... i denne omgang er det desværre for sent, men der skal helt klart laves krydderi, næste gang jeg får muligheden. En rigtig god ide.

      - Pia

      Slet