tirsdag den 8. september 2015

Tips: Sådan gør du det tørre rugbrød spiseligt


I går stod menuen egentlig på hjemmelavede frikadelle-burgere, men efter et hurtigt kig i køleskabet stod klart, der var et overdrevet højt indhold af pålægs-rester. Så menuen blev ændret... og vi fik rugbrødder :-D


Dog skulle jeg lige gennem en mesterredning af rugbrødet. Bortset fra at være tørt, fejlede det ikke noget... men hvem gider spise tørt rugbrød, medmindre det er ristet??

Rugbrødsskiverne røg i brødristeren (mikroovnen kan sikkert også bruges) i et par sekunder... de skal ikke ristes, men kun akkurat blive varme, hvorefter de skal køles af. Det skal gøres på højkant... efter få minutter dufter der af nybagt rugbrød. Hæ hæ... godt tricks hvis man vil bilde gæster ind, at man selv har stået og bagt rugbrød :-D... og skiverne er nu samarbejdsvillige.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar