torsdag den 18. juni 2015

Bundløs pasta-tærte - a la "Tøm køleskabet"


Når man ikke kan se det bagerst i køleskabet for bøtter, slatter og rester... så er det på tide, at få ryddet op. En af favoritterne er:" Hæld det hele i en tærteform og dæk med æggemasse" :-D



Som sagt... så gjort. Mine rester bestod af: Pasta penne, 3-4 kogte kartofler, 2 stængler blegselleri, 1 gulerod, en ½ snackpeber, ost, stegt kyllingbryst og krydderier.

Æggemassen - 4 æg og 2 dl cremefraiche 18% som altid som piskes godt sammen og hældes over fyldet. Og som kronen på værket... hvilket ikke var særligt genialt... et bacon-net.


Tærteformen sættes i en 200 grader varm ovn i 30-40 minutter.


Hovsa :-D "Overfrakken" krøb selvfølgelig... men den kunne heldigvis pilles af og deles på behørig vis :-D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar