lørdag den 15. februar 2014
To mere med oste-rester
Fløde/frisk-ost... der er ved at falde for datoen kan fyldes i forskellige grønsager og bages. Snit evt. noget af grønsagen og rør sammen med osten. Smag til med krydderier. Kan selvfølgelig også bruges til at smøre på brød.
Oste-rester jeg har haft liggende i fryseren er fortrindelige til ostesovs...
Mælkesovs tilsættes klodser af ost, til den har den rigtige smag. Tilsættes en smule muskatnød... er den velegnet til lasagne.
Ostesovs kan også bruges til fiskeretter med spinat...
Dampet spinat smagt til med salt, peber og løg lægges i bunden af et fad, ovenpå lægges den valgte fisk... og på toppen ostesovs. Fadet skal have mellem 15-30 minutter ved 180 grader... alt afhængig af tykkelsen på fisken. Tryk let på den... falder den fra hinanden i lameller, er fisken færdig.
Hvad bruger du ostesovs til??
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar