Har du kartofler i overskud fra forgående dage? Så sæt
varm kartoffelsalat på bordet.
Varm kartoffelsalat
2 personer:
6-7 kartofler fra dagen før
En ½ rød snackpeber i strimler
1 grofthakket løg
1 spsk. smør
1 tsk. friske timian blade
3 spsk. eddike
3 spsk. sukker
3 spsk. vand
Salt og peber
Skær kartoflerne i mundrette stykker
Svits løg og snackpeber i smør... de skal være bløde og
klare
Tilsæt timian, eddike, sukker og kogevand... og lad det
simre, til det bliver en anelse tyk i konsistensen. Smag til med ekstra sukker
eller eddike hvis nødvendigt
Hæld kartoflerne i gryden og vend jævnligt i dem, indtil
de er gennemvarme. Kartoflerne skal selvfølgelig ikke stege
Smag til med salt og peber... og server med ekstra frisk
timian på toppen
Det bliver jeg altså snart nødt til at lave :-) Hjertelig tak for at dele opskriften <3
SvarSletDet er også lækkert Louise
SletVarm kartoffelsalat er en af de gamle retter, der stadig holder. Her i huset får vi altid paneret hamborgerryg og blandet salat til. Og forleden kom jeg igen i kridthuset ved at lave gratin med blomkål og gulerødder.
SvarSletElsebeth
Ja Elsebeth... den holder.
SletÅhh altså... gratin er bare alt for sjældent på vores menu... desværre. Det må jeg da vist hellere lave om på.
Pia
Min mor afluttede ALTID med at tilsætte lidt fløde - uha det gør godt :)
SvarSletDet har jeg godt hørt... men endnu ikke afprøvet. Det må jeg gøre en dag...
SletPia