mandag den 17. august 2015

Menuen i 33 - 2015

Øhhh (og her skulle der så have været en rødmende smiley) Jeg skrev i sidste uge, at den nye madplan var lagt og at det kørte for mig... det er vist desværre blevet en "oplysning" med modifikationer, for det gør det nemlig ikke. Men noget har vi dog fået at spise...

Mandag: Stod den på rugbrødder igen

Tirsdag: Byens bedste grill-kylling... en enkelt opringning væk

Onsdag: B havde fødselsdag... og ville have boller i karry på bordet. Det fik han... lavet på den nemme måde, serveret med jasmin ris og grønsager fra kolonihaven

Torsdag: Øko-æg, rejer og altan radisser. Dato-laks i ruller m. øko-citron

Fredag: Børnefødselsdag med hjemmebagter boller og rabarber kage. Her var der kun "plads" til en enkelt toast, som natmad

Lørdag: Hawaii kotelet med båd-kartofler og nye bønner fra haven

Søndag: Kødboller og ris med make-over fra onsdag. Squash-ziki og nem salat med rester af bønner fra lørdag

Trods en lidt dårlig start, lykkedes det os, at lave varm mad 3 gange på en uge. Som sådan... ok, bortset fra, det ikke hjælper meget på mit bugnende forråd af friske grønsager :-/ Det giver så godt i kolonihaven i år, at jeg stærkt overvejer at blive vegetar... fniiiis... NOT!!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar