lørdag den 19. december 2015

Store "Stop Spild Af Mad" - dag


Ho Hoo Hooo!!! Jooo jeg er her skam stadig... men nøj hvor har december trukket tænder ud. Heldigvis står den nu på juleferie frem til 4 januar... og det skal nydes :-D


De sørgelige rester, jeg denne gang havde at gøre godt med:
En god del kartoffelmos
Halv-slatne forårsløg
Bløde gulerødder
En ½ snackpeber
Tørt toastbrød
Revet ost
Desuden... smør, ærter, krydderier og vand

Kartoffelmosen blev til suppe med fyld af forårsløg, gulerødder, snackpeber og ærter. Og... samtlige billeder af den, blev af uforklarlige årsager mildest talt elendige.

Så gik det trods alt lidt bedre med brødene:


Nej... "Stop Spild Af Mad" er ikke raketvidenskab eller gastronomi med store armbevægelser.
Smør toastene med en smule smør
Krydr med dit favorit krydderi... og evt. salt
Læg forsløg på
... afslut med rigelige mængde revet ost
Så er det i ovnen ved 200 grader til brødene er gennemvarme. Ca. 10-15 minutter


Lækkert tilbehør til suppe... eller en hurtig "snack", hvis du er sulten for sjov.


2 kommentarer:

  1. Det ser nu lækkert ud, min mor plejede at lavede ligne toast til tomatsuppen da jeg var barn. Lækkert.

    SvarSlet
    Svar
    1. Og så er det ikke engang særligt svært :-D

      Slet