lørdag den 18. juli 2015

Sommerens bedste dessert - med 4 ingredienser
Vores favorit dessert er efterhånden ved at have nogen år på bagen... har du først prøvet den, er jeg ret sikker på, du bliver afhængig, vel og mærket hvis du er til basilikum og jordbær :-DAlle husker sikkert mor eller bedstemor strø friske jordbær med sukker... og man så skulle vente i evigheder, før bærene kom på bordet?? Jeg gør ialtfald :-D Men har du prøvet at blende frisk basilikum med sukker og strø over?? Hvis ikke... så er du gået glip af noget.

Bærene skal trække minimum et par timer på køl, hvorefter de tages ud, så de får stuetemperatur. Serveres med koldt letpisket flødeskum naturel... eller evt. med en anelse vanilje. Åhhrrhh Mand!!


7 kommentarer:

 1. Uhhhmmm det skal vist prøves :-)

  Jeg har så store mængder af basilikum at der er ligefør jeg kan levere til Bilka :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde L... kom nu i omdrejninger og prøv det :-D
   Gud hvor har jeg savnet dig...

   Slet
  2. Will do næste gang den står på jordbær :-D

   I lige måde <3 Pyyyhhhh en omgang med de der ing. indlæg :-P

   Slet
  3. Jooooo... det fandt jeg hurtigt ud af. Det bliver da også kun minihakkeren, der bliver ryddet op på denne gang :-D

   Slet
 2. Jeg er crazy med jordbær og basilikum i alle afskygninger, men har været så glad for at blende sukkeret med mynte, at jeg ikke lige har tænkt på en basilikumvariant. Det må prøves.

  (Og så er jeg også vild med dit dørslag. Jeg har et magen til, og bruger det gerne som serveringsskål med en tallerken under. Det er simpelthen for fint til at blive i køkkenet.)

  SvarSlet
  Svar
  1. Myntevarianten har jeg ikke prøvet, men så kan vi jo bytte :-D

   Jeg har faktisk en hel del madam blå, jeg får brugt alt for lidt... det står nemlig i kolonihaven, måske jeg skulle slæbe det med hjem :-D Det er nemlig for fint til ikke at bruge.


   Slet