søndag den 1. marts 2015

Madspild i marts

Starter selvfølgelig igen med en opdatering. I februar rundede vores madspil 1,2 kg. Månedens højdespringer blev en kun 2 dage gammel salat med blancherede broccoli-buketter. Af en eller anden grund, var buketterne ikke egnet, som menneskeføde, hvilket selvfølgelig smittede af på de andre ingredienser. Men bortset fra det... klart en måned med et madspild, jeg kan accepterer.

Med hensyn til dato-varer... fik vi i februar gjort nogen rigtig gode kup :-D Og havde vi kommet bare 10 minutter tidligere i går, havde jeg ikke trillet en tåre over, den storsmilende kvinde, der stod ved kassen med 10 pakker kød... med et flot stort gul mærke på... så havde jeg nemlig selv skovlet dem i indkøbsvognen :-D


Madspild!!
100 g gul/orange snackpeber - de forgår bare så meget hurtigere end de røde??
100 g hjertesalat - "rusten" efter for lang tid i vand
900 g kartofler - hmprfff de var blevet grønne
500 g aftensmad - havde øst for meget på tallerkenerne 
200 g ris-ret - i forvejen lavet af rester
200 g fennikel - rådnet indvendig fra 

Madspild i marts 2,1 kg

Dato-varer!!
2800 g majs-kylling 60,-
180 g øko-skinke (pålæg) 10,-
600 g levebrød protein rugbrød 10,-
250 g højrebsbøffer 20,-
3 x grov pizzabund 15,-
180 g hamburgerryg (pålæg) 10,-

Ingen kommentarer:

Send en kommentar