Jeg må nok tilstå, at vi sjældent springer kødet over…
men er der stegte champignon i rigelige mængder til retten, kan det nemt
undværes, man skal bare huske, de skal steges og ikke ”koges”.
I køleskabet fandt jeg:
½ bakke champignon
4-5 kogte kartofler
2 dl kogte grønsager (denne gang bønner og gulerod)
En sjat fløde
Og… lidt smør
Krydderierne bestemmer du selv
Skær champignon i skiver. Varm panden op og kom fedtstof
på. Når fedtstoffet er bruset af kommes champignon på panden og steges i 5-7
min. Drys med en anelse salt.
Tips: Kom ikke for mange champignon på panden af gangen
og lad være med at røre panden i nogle minutter, så undgår du, at champignon
safter og dermed koger.
Tag dem af panden og læg på køkkenrulle
Steg derefter kartofler og grønsager… og tilsæt lidt
fløde få minutter før retten skal serveres. Fløden skal koge ind… og lægge sig
kærligt omkring kartofler og grønsager.
Server med de stegte champignons
Mums, hvor ser det vildt lækkert ud <3
SvarSlet