tag:blogger.com,1999:blog-325016731811815749.post8038818190764642783..comments2024-01-14T18:00:42.427+01:00Comments on Udelukkende rester: Kransekagestykker - og en snak om dit og dat (Update)Unknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-325016731811815749.post-17655139691229119982015-02-15T07:04:36.982+01:002015-02-15T07:04:36.982+01:00Hej Elsebeth
Fuldstændig min fremgangsmåde :-D St...Hej Elsebeth<br /><br />Fuldstændig min fremgangsmåde :-D Stort set alt kan jo nærmest fryses.<br /><br />MIN tunmousse kan også fryses, hvilket har været et hit, når jeg f.eks. har lavet mad til konfirmationer eller fødselsdage :-D<br /><br />- PiaPiahttps://www.blogger.com/profile/05198494584682908452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-325016731811815749.post-31184328940363156932015-02-14T18:01:10.763+01:002015-02-14T18:01:10.763+01:00Altså, med mindre marcipanen har ligget i fryseren...Altså, med mindre marcipanen har ligget i fryseren i otte år - så gør et år hverken fra eller til, så længe det stadig smager godt. Kød, der er købt lige før sidste salgsdato, kan også bruges efter tre-fire måneder i fryseren. For mange år siden begyndte jeg at opbevare alle fedtholdige kerner, nødder, mandler, mandelmel og marcipan i fryseren - så holder alt sig fint meget længe. Heldigvis er jeg så heldig at have ret stor frysekapacitet. Er man i tvivl, kan man prøve at fryse en lille portion ned for at se, om smag og konsistens kan tåle det. På den måde fandt jeg ud af, at MIN! tunmousse sagtens kan fryses - så er det nemt at skære et par skiver fra frossen tilstand og lade resten blive i fryseren. <br />ElsebethAnonymousnoreply@blogger.com