tag:blogger.com,1999:blog-325016731811815749.post7956873475630878944..comments2024-01-14T18:00:42.427+01:00Comments on Udelukkende rester: Risalamande - på den hurtige mådeUnknownnoreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-325016731811815749.post-25733074875001780412015-12-30T11:43:11.682+01:002015-12-30T11:43:11.682+01:00:-D:-DPiahttps://www.blogger.com/profile/05198494584682908452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-325016731811815749.post-39840551716133917522015-12-30T00:50:40.289+01:002015-12-30T00:50:40.289+01:00Pia, den er nok min bedste duppedit! - og, lad den...Pia, den er nok min bedste duppedit! - og, lad den bare kravle opad - men den skal sikkert bestilles. I betragtning af hvor god OG anvendelig, den er, undrer det mig, at jeg kun har set den anbefalet den ene gang for flere år siden.<br />ElsebethAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-325016731811815749.post-50911998788385689702015-12-27T10:03:08.629+01:002015-12-27T10:03:08.629+01:00Hej Elsebeth
Den køkkenduppedit har jeg aldrig hø...Hej Elsebeth<br /><br />Den køkkenduppedit har jeg aldrig hørt om... men den kunne helt klart kravle langt op af min ønskeseddel :-D<br /><br />- PiaPiahttps://www.blogger.com/profile/05198494584682908452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-325016731811815749.post-25866546053300756152015-12-26T13:48:48.182+01:002015-12-26T13:48:48.182+01:00For flere år siden læste jeg i et blad om en "...For flere år siden læste jeg i et blad om en "Simmermat", en metalplade med metaldupper på den ene side, og som derfor kan anvendes på ALLE typer komfurer. Jeg bestilte tre stk. hos Kop og Kande, til mine to børn og mig selv. Så kan man trygt smelte chokolade uden vandbad, koge ris, risengrød og andet, der skal tilberedes ved lav temperatur, fordi gryden står oven på pladen. Jeg opbevarer pladen i det hylster, jeg købte den i, fordi brugsanvisningen står på bagsiden, og jeg altid lige skal sikre mig, at jeg vender den rigtige side ned mod mit komfur. Jeg hører bestemt ikke til "køkkenduppeditsamlerne", men den, vidste jeg, jeg ville bruge til flere ting. Så laver risengrøden sig selv - jeg var nemlig begyndt at blive usikker på sikkerheden ved at koge grøden i fodenden af min seng ...<br />ElsebethAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-325016731811815749.post-23365886440039598312015-12-25T14:57:56.929+01:002015-12-25T14:57:56.929+01:00Tak Pia, jeg har fundet en opskrift, som jeg vil p...Tak Pia, jeg har fundet en opskrift, som jeg vil prøve i morgen :-)Louise i Gammelbyhttps://www.blogger.com/profile/12430974765287118224noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-325016731811815749.post-23829367715056097442015-12-25T10:30:01.457+01:002015-12-25T10:30:01.457+01:00Æbleflæsk... Louise, bliver aldrig mit kompetenceo...Æbleflæsk... Louise, bliver aldrig mit kompetenceområde. Jeg har aldrig brudt mig om det. Så hellere æble for sig og flæsk for sig. Håber dog, det lykkedes dig at finde en god opskrift ;-D Piahttps://www.blogger.com/profile/05198494584682908452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-325016731811815749.post-49948228849608322932015-12-25T05:41:11.767+01:002015-12-25T05:41:11.767+01:00Jeg er helt klart til den søde side, for det kan i...Jeg er helt klart til den søde side, for det kan ikke blive for sødt til mig :-D Du har vel ikke tilfældigvis en god og let opskrift på æbleflæsk? Jeg er nemlig helt syg efter at få æbleflæsk her i juledagene - jeg kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst har spist det :-) Glædelig jul til dig <2 KramLouise i Gammelbyhttps://www.blogger.com/profile/12430974765287118224noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-325016731811815749.post-28783567276179329072015-12-24T07:51:16.357+01:002015-12-24T07:51:16.357+01:00Tak for din søde kommentar Louise... husk lige at ...Tak for din søde kommentar Louise... husk lige at tilsætte lidt sukker, hvis du er til den søde side :-DPiahttps://www.blogger.com/profile/05198494584682908452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-325016731811815749.post-28260301788346325412015-12-23T11:05:14.242+01:002015-12-23T11:05:14.242+01:00Mums, det bliver jeg nødt til at prøve, for jeg el...Mums, det bliver jeg nødt til at prøve, for jeg elsker risalamande, men laver det aldrig selv, fordi det er alt for besværligt først at koge risengrød :-) Hjertelig tak for endnu et af dine geniale tip, der gør det muligt for mig at lave mad selv <3 KramLouise i Gammelbyhttps://www.blogger.com/profile/12430974765287118224noreply@blogger.com